spacer document image 1 spacer2
Sykle til Jobben – mer enn bare sykkel!
24.april går startskuddet for årets Sykle til Jobben aksjon. Sykle til Jobben, arrangeres i 2014 for 41. gang. Bedriftsidretten har ambisiøse målsettinger og ønsker å være en viktig bidragsyter til stimulering av fysisk aktivitet hver dag i tråd med helsedirektoratets anbefalinger.

Sykle til Jobben er Bedriftsidrettens aktivitetskonkurranse. Et av hovedmålene er å stimulere til økt hverdagsaktivitet, så du kan registrere all fysisk aktivitet (gå, løp, svømming, fotball, styrketrening etc.), og du bestemmer selv når på dagen du vil være i aktivitet. All aktivitet teller med i konkurransen.30 minutters fysisk aktivitet om dagen er Helsedirektoratets anbefaling.
For å komme oss over den berømte dørstokkmila kan en enkel løsning være å starte dagen aktivt med å velge sykkel, rulleski, rulleskøyter eller ta beina fatt til jobb.
Dette er en god start på dagen; man blir blid, får masse frisk luft og blir i god form..

Alle bedrifter kan delta, og ansatte i bedrifter kan selv velge om de vil delta på lag med kollegaer eller individuelt. Du får også mulighet til å delta som individuell deltaker uten tilknytning til en bedrift.
For mer informasjon og påmelding se – www.sykletiljobben.no eller kontakt oss på mail sykle@bedriftsidrett.no.

Ta også gjerne kontakt med Lotte Frost, Kommunikasjons- og markedssjef på mail lotte.frost@bedriftsidrett.no eller på telefon 950 76 232.